TELL-US

Portugal

TELL-US is gespecialiseerd in de doelgroep cliënten met ernstige gedragsproblemen vaak in combinatie met een psychische stoornis. Onze jongeren hebben vaak al heel veel hulpinstanties gezien en zijn vaak uitbehandeld of willen na behandeling een na-traject bij TELL-US in Portugal. Ouders, opvoeders en hulpinstanties weten niet hoe verder te gaan met de complexe problematiek van de betreffende jongere.

Op onze diverse projecten en in onze gespecialiseerde pedagogische gastgezinnen in Portugal verzorgen wij Ervarend Leren Programma’s. Nieuw is het verkorte PELP, Preventief Ervarend Leren Programma voor jongeren die de kans krijgen voordat een grote escalatie plaatsvindt een preventief programma te volgen.

TELL-US biedt een op maat gemaakt Ervarend Leren totaalpakket voor iedere jongere, waarbij onze zusterorganisatie Diga-Nos de systeembegeleiding, trajectbegeleiding en therapie verzorgd.

Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie, filmpjes en foto’s of neem contact op met Jan Mulder of Lonneke Pieters.

Contact:
TELL-US
tell.us.portugal@gmail.com
Jan Mulder 06-27546481
Lonneke Pieters  06-48051218
www.tell-us.tv